Mitsubishi Carisma: claxon doet het niet meer

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

mijn claxon doet het niet meer. claxon direct op de accu aangesloten en die is goed.zekering onder in het zekeringkastje binnen is ook goed. Werkt de claxon op een relais en waar kan ik deze vinden of heeft iemand een idee waar het aan kan liggen.

black-lekker

Geplaatst door black-lekker (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

jan5047 (0) PRO, 12 jaar geleden

algecontroleerd of de claxon spanning krijgt, wordt dacht ik door massa geschakeld

black-lekker (0), 12 jaar geleden

ik heb de claxon gedemonteerd en getest op de accu en die doet het gewoon dus volgens mij krijgt de claxon dan geen spanning

jan5047 (0) PRO, 12 jaar geleden

zit er 1 of 2 draaiden aan de claxon ?

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

wat mijn zéér gewaardeerde collega dus bedoeld te zeggen is dat de claxon niet geschakeld wordt. Spanning kan ie wel of niet hebben,maar als de claxon niet aan massa geschakeld wordt,doet ie het ook niet.

black-lekker (0), 12 jaar geleden

ok de claxon heeft twee draden...ik heb ook gelezen dat je een plus draad naar je claxon kan leggen direct van de acuu af om te testen of hij het dan wel doet...het zou kunnen dat er een draadbreuk in zit...is dit zo? en maakt het uit welke van de twee aansluitingen pak op de claxon om de plus draad aan te sluiten.

jan5047 (0) PRO, 12 jaar geleden

je zou ook kunnen meten met een spanningszoeker naar de plus

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

zware dag gehad jan? ;)

jan5047 (0) PRO, 12 jaar geleden

viel mee morgen wordt het zwaarder, gebied 23 zegt me niks jou wel!!!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.