Mitsubishi Space Star: Centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1300

Centrale deurvergrendeling werkt niet goed, op slot geen probleem maar bij het openen moet de sleutel 4 maal naar de stand open worden gedraaid.
Dan pas ontgrendeld hij. Centrale controle unit is al vervangen. Dit is niet het probleem. Is er iemand die dit probleem herkent en een oplossing heeft. Met vriendelijke groet, Jan.

jantie

Geplaatst door jantie (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

doyke14 (0), 12 jaar geleden

Hey Jan,

Wij hadden dit probleem ook bij onze auto. Heb je een reservesleutel bij de hand?.. Zoja probeer het daar eens mee. Dat was bij ons het probleem. De sleutel die we normaal gebruikte was wat versleten en daardoor opende hij niet goed..

Hoop je gehelpen te hebben.

Groetjes

abunsc (0), 12 jaar geleden

Het lijkt erop dat de sensor in de bestuurdersdeur niet goed detecteert of het slot wordt ontgrendeld (of heb je hetzelfde probleem ook met de passagiersdeur en achterklep).
Ik heb zelf een universele afstandsbediening geïnstalleerd (ook Space Star uit 2000), kosten 40 euro. Hierdoor is het niet meer nodig de auto open te draaien.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.