Mitsubishi Galant: dashboardverlichting uitgevallen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0GLX

Ik heb een vaag probleem: Ik heb onlangs een lager van de stuurkolom vervangen en sindsdien deed eerst het lampje van de normale verlichting het niet meer en vervolgens is de gehele dashboardverlichting uitgevallen. De enige stekker die ik losgehaald heb is die van het linker pookje en de stekker zit er goed op. Tevens zijn alle zekeringen OK. Ik vermoed nu dat het aan het pookje zelf ligt. De autoradio is i.i.g. onlangs niet vervangen. Iemand hier ervaring mee?

uckel

Geplaatst door uckel (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Galant? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

wim12199 (0) PRO, 15 jaar geleden

Links van het stuur in het dashboard zit een dimmer voor de dashboardverlichting, zit deze stekker er terug in?, kan me niet voorstellen dat je de stuurkolom hebt uitgehaald zonder deze los te maken.
Groeten.

uckel (0), 15 jaar geleden

Dat klopt idd. die moest ook los. De hoogteverstelling werkt gewoon. Gisteren heb ik de stekkers vh linkerpookje ingespoten met contactspray en de dashboardverlichting werkt weer. Nu doet alleen het lampje van het stadslicht het niet meer. Die deed het voordat er aan de stuurkolom gewerkt was wel.. Iemand een idee?

uckel (0), 15 jaar geleden

Wim, ik was verward met de hoogteregeling van de koplampen en de dimmer voor de dashboardverlichting. Zit het laatste dan op een GLX?

wim12199 (0) PRO, 15 jaar geleden

Als je het niet ziet zitten, zal het er waarschijnlijk wel niet op zitten zeker.
Welk lampje bedoel je?

uckel (0), 15 jaar geleden

k bedoel lampje gewone verlichting..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Galant of stel zelf een nieuwe vraag.