Mitsubishi Space Star 2015: Geen gas meer kunnen geven op snelweg

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 3A90, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 52

Gisteren had ik een een probleem met mijn Mitsubishi Space Star uit 2015 (66000km). Tijdens een stukje snelweg schoot het toerental naar beneden (nadat ik het gaspedaal iets losliet bij 115 km p/u) en kon ik geen gas meer geven (druk van het gaspedaal was ook weg) en na opnieuw opstarten op de vluchtstrook geen problemen meer gehad. Langs de garage gegaan maar die gaf aan geen storingen gevonden te hebben en ook met een proefritje niks geks meegemaakt. Nu hoopte ik dat dit eenmalig zou zijn maar vanochtend precies op het zelfde stukje snelweg met 110km p/u gebeurde het weer (A12 de Meern) nadat ik het gas iets losliet . Nu heb ik tijdens het uitrollen de auto opnieuw opgestart en toen kon ik weer gas geven en daarna wederom geen last er meer van gehad.

De de garage heeft wederom gekeken en tijdens het uitlezen niks geks gezien. Nu vind ik het wel heel vreemd dat 2x mijn motor op precies dezelfde plek uitvalt? Iemand enig idee wat dit kan zijn?

Uitsluitsels:
- Accu is prima
- Remlicht schakelaar
- Ook naar het gaspedaal is gekeken, niks vreemd te zien

MichaelSp

Geplaatst door MichaelSp , lid sinds 5 maanden geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.