Mitsubishi Space Star 2016: Licht ratelend geluid bij vol gas 4e en 5e versnelling

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 3A90, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 52

Ik heb nog een probleem met mijn Mitsubishi space star. Bij vol gas in de 4e en 5e
versnelling hoor ik licht ratelend geluid, geluid begint vanaf 80 km per uur. Bij vol gas op de 1e, 2e en 3e versnelling is niks te horen en bij normaal rijden is niks ook te horen op alle versnellingen. Voor de zekerheid heb ik de versnellingsbakolie laten verversen maar dat heeft niks geholpen,. de oude versnellingsbakolie zag er helemaal perfect uit. Bij koude start of gas geven als de auto stationair loopt is niks raars te horen alles loopt netjes. Ik denk zelf dat de lagers van de versnellingsbak versleten zijn, of kan het iets anders zijn.

Ik hoor graag of iemand iets weet.

Bedankt alvast!

M.a.b

Geplaatst door M.a.b (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

M.a.b (0), 3 jaar geleden

Bedankt voor uw reactie. Binnenkort even naar de vakgarage.

Hans4040 (190) PRO, 3 jaar geleden

Na vier jaar al versleten lagers lijkt mij wel erg vroeg; ik vemoed dat er iets los zit aan de bak/bediening.
Inderdaad maar even langs de vakgarage/dealer.

check

Beste antwoord, geplaatst door M.a.b (0), 3 jaar geleden

Ben net naar de garage geweest, het is geen lager geluid de geluid komt uit veertjes van de koppeling plaat. Binnenkort een nieuwe koppeling set vervangen.

Hans4040 (190) PRO, 3 jaar geleden

Oke, mooi dat het gevonden is.
Bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.