Mitsubishi Carisma: injector/injectie

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4g93 gdi 1.8

ik heb het volgende probleem, de injectie/injector krijgt geen stroom
het high voltage kastje is vervangen en dit gaf geen resultaat
wie kan mij helpen

mvg john

quiz972

Geplaatst door quiz972 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

br0ns (0) PRO, 16 jaar geleden

Ecu goed ??

quiz972 (0), 16 jaar geleden

we denken het wel, kan het zijn dat de startonderbreker ervoor zorgt dat er niet gestart kan worden?
startmotor doet het.
kan het zijn dat de sleutel kapot is, het plastic gedeelte is gescheurd en daar schijnt de chip in te zitten die de startonderbreker uitschakeld

john

abunsc (0), 16 jaar geleden

Volgens mij (werkplaatshandboek Carisma) draait de startmotor inderdaad gewoon rond als de startonderbreker zijn werkt doet. Als het goed is, wordt er wel een foutcode opgeslagen die met de MUT-2 uit te lezen is. Probeer de reservesleutel eens.


Ik heb ook een Space Star staan met defecte sleutel, het zwarte is los te maken van het ijzer. Vanavond zal ik eens proberen de auto te starten zonder het zwarte gedeelte.

abunsc (0), 16 jaar geleden

[quote=abunsc]Ik heb ook een Space Star staan met defecte sleutel, het zwarte is los te maken van het ijzer. Vanavond zal ik eens proberen de auto te starten zonder het zwarte gedeelte.[/quote]
De auto start probleemloos, maar na ca 0,5 tot 1 seconde nadat de auto gestart is, stop de motor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.