Mitsubishi Colt: Koppelingskabel

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

De koppelingskabel van de Colt van een vriendin is gebroken de ANWB heeft de auto voor de deur neer gezet. Nu heb ik een nieuwe kabel besteld. Is dit makkelijk zelf uit te voeren en waar moet ik op letten. Ik heb gezocht maar kon weinig detail informatie vinden, behalve dat het afstellen wat werk is.

vistuig

Geplaatst door vistuig (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Colt? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Restless (0), 17 jaar geleden

Ik heb onlangs de koppelingskabel van een Colt vervangen. Fluitje van een cent. Ik heb de kabel eerst bij de motor losgehaakt (eerst splitpennetje verwijderen dan loshaken) en vervolgens de kabel bij het koppelingspedaal losgehaakt. Daarna kon ik de hele kabel verwijderen en de nieuwe kabel aanbrengen in omgekeerde volgorde. Het slitpennetje heb ik vervangen door een nieuw exemplaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Colt of stel zelf een nieuwe vraag.