Mitsubishi Galant: Kraken bij het remmen

Bouwjaar: 1997

Als ik mijn rem onder de 40 km/h zacht indruk hoor ik een soort krakend geluid van rechtsvoor komen. Het is geen continu krakend geluid maar afhankelijk van de snelheid. Zodra ik de rem los laat of juist harder in trap is het geluid totaal verdwenen. Het geluid is ook niet hoorbaar als de remschijven nog koud zijn of als het regend. Ik ben hier al 2 keer voor naar de dealer geweest. Dan is het een tijdje over maar komt na verloop van tijd terug. Zij hebben steeds met kopervet de remklauw ingevet. Wie heeft er een idee? Alvast bedankt.

Michael7699

Geplaatst door Michael7699 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Galant? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

KEES6210 (0) PRO, 20 jaar geleden

waarshijnlijk word dit geluid veroorzaakt door een remschijf en remblok die te hard zijn geworden{remschijf waarschijnlijk spiegelglad maar licht gegroefd,remblok vertoond gladde harde laag}oplossing,schijven laten afdraaien of verv en blokken verv

ERWIN2924 (0) PRO, 20 jaar geleden

bij ons in de werkplaats hebben we het probleem ook een paar keer gehad, het probleem zat in de glijpennen van de remklauw, goed in het vet en het is een tijdje weg, vervangen en het is helmaal weg.

Michael7699 (0), 20 jaar geleden

Bedankt voor jullie reactie. Hier kan ik wat mee. Groeten Michael.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Galant of stel zelf een nieuwe vraag.