Mitsubishi Galant stw 2.0: Toenemende druk koppelingspedaal

Bouwjaar: 1997

Het probleem doet zich voor bij een koude start of wanneer de motor geruime tijd heeft stilgestaan. De tegendruk van het koppelingspedaal is dan heel zacht en neemt toe naarmate langer met de auto wordt gereden. Het inleggen van de versnelling gaat niet soepeltjes, een beetje hakkerig. Systeem is al ontlucht maar heeft niet tot de oplossing geleid. Wie kan mij hiermee helpen?

arthur710

Geplaatst door arthur710 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Galant? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

KEES6210 (0) PRO, 20 jaar geleden

als je gaat rijden trap je telkens je koppeling in waardoor hij zichzelf ontlucht dus er moet toch ergens lucht binnenkomen, ik denk de hoofd koppelingcylinder

arthur710 (0), 20 jaar geleden

Hallo Kees, Ik had al een keer een revisie-kit geprobeerd, maar het probleem bleef. Mogelijk dat de schade aan de ciliderwand erger is dan je kan zien. Zal dit onderdeel vervangen, als je ervan ervan overtuigd ben dat het zo is. Groeten, Arthur.

KEES6210 (0) PRO, 20 jaar geleden

arthur als dat al gedaan is en er komt geen lucht uit kan je wel stoppen met je daar op te richten,vernieuw je koppeling compleet hoogwaarschijnlijk drukgroep niet in orde

arthur710 (0), 20 jaar geleden

Hallo Kees, Als ik het goed samenvat, kan ik het beste de gehele inrichting van de koppeling te vervangen. Het systeem is pas 160dkm jong. Is het een kwaaltje van de eerste serie? Groeten, Arthur.

KEES6210 (0) PRO, 20 jaar geleden

niet echt een kwaal,maar als ik dit zou constateren en de hoofd koppeling cyl en hulp cylinder zouden goed ontlucht zijn dan gaat bij mij de koppeling cmplt eruit

arthur710 (0), 20 jaar geleden

Klinkt logisch. Ik laat nog weten wat het resultaat is na vervanging van de onderdelen. Groetjes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Galant of stel zelf een nieuwe vraag.