Mitsubishi Colt: me ven slaat pas laat aan

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5

als ik ga rijden met me auto dan wordt hij langzaam warm, zodra hij bijna bij het streepje voor het rode vlakje is op me warmte meter slaat de ven aan en zakt de tempratuur terug naar het midden van het metertje en blijft daar. ik heb 2 weken geleden de termostaat laten vervangen omdat die lek was volgens de dealer want er zat water tussen me koelvloeistof. dit heeft het probleem echter niet opgelost. opzich wordt hij niet te warm, maar toch vreemd dat hij dit nu doet terwijl hij dit nooit heeft gedaan. ik heb de auto vandaag warm laten draaien met de motorkap en dan doet hij precies het zelfde. ook heb ik niet het idee dat de koelvloeistop in het tankje warm wordt ofzo, ik weet niet of dit wel zo hoort te zijn. iemand enig idee wat het probleem is? of dat dit normaal is?

greinsje

Geplaatst door greinsje (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Colt? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

ik vind het superknap als iemand kan zeggen dat er water tussen je koelvloeistof zit,maar goed ,als jou fan laat aanslaat kan dit liggen aan je thermoschakelaar die de fan aanstuurt deze heb je in verschillende waarde's dus eerder aanslaan of later aanslaan maar zolang je auto niet te heet wordt is er niks aan de hand

greinsje (0), 14 jaar geleden

Oke, dan staat hij misschien anders ingesteld nu. hij wordt niet te heet, hij blijft tegen het bovenste inhammetje staan 4mm voor het rode vlak begint. bedankt voor je reactie

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Of het metertje is op dit moment aan het overdrijven.

greinsje (0), 14 jaar geleden

zou ook nog kunnen, want toen het metertje heel heet aangaf, voelde het niet heel warm aan ofzo in de motorkap.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Colt of stel zelf een nieuwe vraag.