Mitsubishi Space Star: Mitsubishi Space Star relais centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800 GDI

Hallo allemaal,

Ik heb een probleempje,
Ik wil een centrale deurvergrendeling inbouwen in mijn Space Star. Ofja, de centrale deurvergrendeling heb ik al, maar ik wil hem van afstand kunnen openen. Hiervoor heb ik een universeel setje gekocht (van autostyle).

Ik moet van dit setje 1 kabel op de + van de acu aansluiten, 1 kabel op het chassis voor de aarde, 1 kabel op de knipperlichten.
Dan heb ik nog een 6-tal kabels over die op het relais moeten komen van de centrale deurvergrendeling.

Maar ik krijg het relais van de centrale deurvergrendeling niet gevonden. Weet iemand van jullie toevallig waar deze in mijn auto zit?
Ik heb de zoekfunctie van google en van de site al gebruikt, maar ik krijg geen goed antwoord.


Alvast hartelijk bedankt voor jullie hulp!

Groetjes,
Doy Raaymakers

PS. Ik dacht net ergens aan. In de deur van de bestuurderskant zit zo een schakelaar waarmee je alle deuren tegelijk open/dicht kunt doen. Zou ik de draden van deze schakelaar kunnen gebruiken om het te laten werken?..

doyke14

Geplaatst door doyke14 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

abunsc (0), 12 jaar geleden

Bij mij heb ik inderdaad de draaden gebruikt die naar de deur gingen. Onder het stuur heb ik daar de draden opgezocht en daar de ontvanger/unit aangesloten.

doyke14 (0), 12 jaar geleden

Het is opgelost! Ik kan de draden van dat schakelaartje gebruiken voor de open/dichtsturign!

Bedankt voor de reactie!!

Groetjes,
Doy Raaymakers

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.