Mitsubishi space star : zweven voorkant mitsubischi space star 2004

Bouwjaar: 2004

Goedendag , mijn mitsubischi space star van 2004 met 125.000 km heeft een vreemde storing , als ik boven de 100/ 110 kom dan voelt de auto heel zweverig aan , bij nat weer wordt je zelfs bang dat je van de weg afglijdt . ik heb de wielen laten balanceren , zelfs met andere wielen gereden , de schokkers laten testen, de ophanging laten controleren, het stuurhuis , de uitlijning en zowat alles is proffesioneel gecheckt . kan het zijn dat er kromme aandrijf as ( sen ) onder zitten ? ik weet het echt niet meer . ik ben veel aan de auto gehecht .
bedankt voor jullie inbreng . Rene

inbouwman1

Geplaatst door inbouwman1 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Restless (0), 12 jaar geleden

Dat gevoel had ik ook met Continental Contact banden 195/55 x 15 onder mijn Space Star uit 2005. Ik heb ze laten vervangen door Michelin Energy Saver 195/55 x 15. Ik vind dit een hele verbetering. Misschien heb je iets aan deze reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.