Mitsubishi Grandis: Motor stottert bij snelheid maken op snelweg

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 DiD

Ik woon vlak bij de snelweg en als ik deze oprij, moet ik uiteraard gas geven om op gang te komen. Dan is de motor uiteraard nog niet op bedrijfstemperatuur. Sinds kort komt de motor stotterend op de 120 km/u. Ik kan wel goed doortrekken en als de motor warm is, is het probleem opgelost. Het lampje voor motorstoring brandt niet. Heeft 230000 km gelopen. Rijdt verder heel soepel.

ajdenbutter1

Geplaatst door ajdenbutter1 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Grandis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

tombuub (0) PRO, 9 jaar geleden

ik zou eens diesel cleaner proberen. help ook wel eens. die maakt je injectoren schoon. ik adviseer die van Petromark

ajdenbutter1 (0), 9 jaar geleden

Heb eerst een dieselcleaner geprobeerd. Problemen werden alleen maar erger, dus dat was niet de oplossing. Gisteren ging het storingslampje branden en stotteren werd bijna onhoudbaar. Auto liep op drie cilinders: verstuiver kapot. Wordt vandaag vervangen dus (duur) probleem is opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Grandis of stel zelf een nieuwe vraag.