Mitsubishi Grandis: xenon verlichtings probleem

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel

de grandis heeft een xenon probleem, bij het aanzetten van de verlichting valt meestal de linker lamp uit, daarna gaat de rechterlamp knipperen ( lijkt wel of hij piekstroom krijgt ) en valt dan ook uit. even de schakelaar de lichten aan en uit en alles werkt weer, maar ik wil weten waar eigenlijk het probleem eigenlijk vandaan komt. en waar moet ik aan denken.

ben er eigenlijk een tijdje mee bezig maar kom er helaas niet uit
bedankt voor het meedenken gr harold

harold-pub

Geplaatst door harold-pub (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Grandis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Hans4040 (310) PRO, 9 jaar geleden

Ik denk dat je aan nieuwe lampen toe bent..

harold-pub (0), 9 jaar geleden

hans, bedankt voor je antwoord, ook hier hebben we aan gedacht, maar gewoon de volgorde van de situatie, brengt je aan het twijfelen, lampen zijn omgewisseld en branden gewoon top. kan jij mij toevallig een antwoord geven wanneer ik kan zien dat de lampen aan vervanging toe zijn.

gr harold

Hans4040 (310) PRO, 9 jaar geleden

Xenon lampen kunnen een levensduur van 3000 of meer branduren bereiken. Gedurende de levensduur neemt echter de lichtopbrengst sterk af. Deze kan met conventionele voorschakelapparaten dalen tot de helft van de oorspronkelijke waarde.

Bron: http://www.pilotxenon.com
Hier kan je alles nalezen over xenon

harold-pub (0), 9 jaar geleden

hans , bedankt voor het meedenken, ik heb alles laten vernieuwen en is prima nu

gr harold

Hans4040 (310) PRO, 9 jaar geleden

mooi...bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Grandis of stel zelf een nieuwe vraag.