Mitsubishi Space Star: Raammechanisme Space Star inleren

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Ik heb zojuist de bediening van het rechtervoorportier vervangen van de Space Star van mijn ouders, aangezien de oude schakelaar kapot was. Alleen gaat het raam nu niet automatisch omhoog en omlaag, wat ie wel doet als ik het raam bedien aan de bestuurderszijde.
Hoe kan ik dit inleren? Ik heb m al in de hoogste stand gehad en de schakelaar zo'n 8-10 seconden ingehouden (wat bij aantal andere merken wel zo werkt), alleen lukt het niet?
Wie o wie kan me helpen?

22B

Geplaatst door 22B (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

pascal 1977 (0) PRO, 14 jaar geleden

heb je het knopje van de beveiliging aan de linkerkant niet ingedrukt, dan kan je hem ook alleen links bedienen.

22B (0), 14 jaar geleden

De raambediening doet het wel aan de passagierskant. Alleen gaat het raam niet automatisch open en/of dicht bij 1 druk op de knop. Als ik de knop ingedrukt houd gaat deze wel helemaal open en dicht.

Tom@ssini (0) PRO, 14 jaar geleden

Even puzzelen met de diverse schakelaars

22B (0), 14 jaar geleden

De schakelaar is er voor gemaakt, dus daar hoef ik toch verder niets aan te veranderen? Het gaat er mij om dat het mechanisme weer weet wat het bovenste en wat het onderste punt is. Zoals je bijv bij Volvo hebt dat je het raam naar boven laat gaan, en in de bovenste stand de schakelaar een aantal seconden ingedrukt houdt, zodat het mechanisme weet dat dat het bovenste punt is, en dan het raam automatisch open en dicht gaat met 1 druk op de knop.

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Veranderen? Nee. Maar de schakelaar kan kapot zijn.

22B (0), 14 jaar geleden

De schakelaar doet het helemaal goed. De oude schakelaar was kapot, deze is vervangen door een nieuwe. Als je de schakelaar helemaal indrukt en loslaat gaat het raam automatisch omlaag. Nu doet ie dit niet. Dit is toch gewoon in te leren? Ik heb in de autoschade gezeten, en daar was het regelmatig dat het even opnieuw ingeleerd moest worden. Alleen weet ik niet hoe dit zit bij een Mitsubishi Space Star..

Bullet (0) PRO, 14 jaar geleden

Raam helemaal omlaag, dan vanuit de onderste stand de sluit knop bedienen en ingedrukt houden totdat het raam helemaal gesloten is. Als het goed is moet hij nu wel weer alle juiste functies hebben. Succes...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.