Mitsubishi Space star : rechterachter deur wil niet meer open

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Probleem:
De rechter achterdeur wil niet meer open. De handgreep aan de binnenkant zit nog wel aangesloten (kun je duidelijk voelen) maar aan de buitenkant kun je duidelijk voelen dat het aansluitstuk los is gekomen. Het probleem is nu alleen dat de deur op kinderslot zit en ik kan hem niet los krijgen van de binnenkant om het deurpaneel te verwijderen. En kan dus niet bij het aansluitstuk komen.

Ik denk dat probleem wel eens vaker is voorgekomen en dat er een oplossing voor is?

Groeten,

Patrick D.

Patrick8432

Geplaatst door Patrick8432 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Nico8119 (0), 16 jaar geleden

Heb ik ook gehad met een Carisma. Bij de Carisma zit er een gaatje met daaroverheen een sticker. Wellicht is dat bij dit model ook zo. Het gaatje is nog net bereikbaar als de deur dicht is. Als je eerst oefent op de goede deur (paneel verwijderen), dan moet het lukken om met een schroevendraaier het kinderslot open te drukken.

Patrick8432 (0), 16 jaar geleden

Alvast bedankt Nico8119.
Ik zal morgen kijken of ik het probleem kan verhelpen, ook al ik het paneel er niet af kan krijgen.

Patrick8432 (0), 16 jaar geleden

Opgelost, met een soort van ijzerdraadje het kinderslot proberen te openen via de buitenkant van de deur. Na een poging of 10 lukte het en kon ik de deur vanaf de binnenkant weer open krijgen. Paneel gedemonteerd en de zaak eens bekeken. Wat is voorspelde was er ook aan de hand. Het stangetje dat via de buiten handgreep het slot ontgrendeld was niet meer aangesloten, deze weer even aangesloten en hij werkte weer.

Bedankt voor jullie reacties.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.