Mitsubishi Space Star: airco spacestar

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3 16v

hallo mensen ,...

wie kan mij wijzer maken?
bij mijn spacestar als ik de airco aanzet gaat de verlichting echt een heel stuk zwakker branden en zie dit verschil vooral sávonds.....ook is het zo als ik de airco aanzet dat de ventilator maar een seconde of drie aanslaat en dat direcht weer afslaat om vervolgen bijna een minuut later weer aan te slaan (en ook weer af)
klopt dit beeld?????
naar mijn idee moet die ventilator gewoon blijven blazen toch om het koelmiddel te koelen toch? em waarom zakt mijn accuspanning zover of is dit normaal? (auto start gewoon goed en voor de rest geen accu problemen)

is het verstandig om een lektest te doen en om bij te laten vullen? er komt wel koude lucht uit de kachel maar het is buiten wel ook koud dan he....ook het onwasemen v.d ramen gaat "redelijk" (was beter naar mijn idee)

gr. Fred.C

Fred.

Geplaatst door Fred. (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

TheoStek (0) PRO, 16 jaar geleden

De compressor vraagt ongeveer een 5 tot 7 pk motorvermogen bij het aanslaan, kan een reden zijn dat de verlichting even zwakker gaat branden, de dynamo moet dat dan bijbenen.

De condensor ventilator hoeft niet altijd te blijven draaien, afhankelijk van de optimale werking die het systeem heeft en welke airco installatie, handmatig of ecc.

Wanneer er niet voldoende lucht door de condensor wordt aangevoerd, zal de ventilator aanspringen om het condenseren te gaan beginnen. Anderzijds als de ventilator even draait, stopt, enz, kan het zijn dat het systeem o.a een te lage druk heeft.

Het kan nooit kwaad en zeker geen overbodige uitgave om het systeem te laten kontroleren, te beginnen met de drukwaarden te laten meten, mocht deze te laag zijn dan wordt gekeken of er een lekkage aanwezig is.
De vervolgprocedure op het systeem.

hubbers.g (0), 16 jaar geleden

Hallo;Ik heb exact hetzefde met mijn space-star 1600 bj 2004 60000 km meegemaakt de auto starte eigenlijk wel goed ik heb toen een nieuwe accu van 62 AMP[orgineel] erin gezet en daar geen last meer van gehad,Het bleek dat de oude accu de stroom niet meert kon bijbenen na het inschakelen van de airco.
TIP ga voor de accu gewoon naar praxis daar heb je meestal ook nog 3 jaar garantie en kost de helft minder.

Fred. (0), 14 jaar geleden

had hierop nog niet gerageerd,,.....dus beter laat dan nooit....sterkere accu geplaatst en werkte wel mee wel in de gaten houden dat het bijladen wat langer duurt bedankt voor julliue reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.