Mitsubishi Space Star: temperatuur

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: f9q

hoi,

heb een spacestar met een probleem van de temperatuur.
eerste klacht: temperatuur komt niet snel omhoog meer. thermostaat vernieuwd, werd iets beter, maar klacht niet verholpen.
opnieuw nieuwe thermostaat gemonteerd, nu orgineel dealer met originele rubberring, en nu komt de temperatuur vlot uit de hoek,
kachel wordt weer warmer maar... de temperatuur komt op het dashboard niet tot aan de helft, net zo'n beetje ervoor blijft ie staan.
heb het vermoeden dat de temperatuursensor naar het dashboard beetje te laag aangeeft.
mijn vraag is of er iemand weet hoe de verdeling ongeveer is van de temperatuurmeter? en of er een aparte sensor voor motormanagement zit of een gecombineerde sensor samen met de temperatuurmeter in het dashboard.
groeten michiel

Michielrc7825

Geplaatst door Michielrc7825 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

wim12199 (0) PRO, 16 jaar geleden

In de toevoerdarmen van de chauffage zitten er 3 gloeistiften, misschien zijn er een paar defect of werken de relais' die ze sturen niet goed.
Dat hij niet helemaal in het midden staat zou ik mij geen zorgen over maken, direct ingespoten dieselmotoren geven veel minder hun warmte af (daarom die gloeistiften!), en op de koop toe is het koud buiten.

Michielrc7825 (0) PRO, 16 jaar geleden

hallo wim,

heb de klant vandaag gebeld, had vandaag langere rit en geen probleem meer. komt mooi snel uit de hoek weg en bijna tot het midden.
wanneer het zo blijft geen probleem dus.
bedankt voor je info.
groeten michiel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.