Mitsubishi Carisma GL: slecht starten, of helemaal niet

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Ik heb pas deze carisma gekocht bij een Volvo dealer, hij had ongeveer 1,5 jaar in de showroom gestaan en heeft dus een grote beurt gehad en is de distributieriem vervangen. Na een dagje erin gereden te hebben starte de auto heel slecht (bijna niet). Ik ben meteen naar de bezinepomp gereden en heb de tank volgetankt. Het probleem van het starten was opgelost ( dacht ik) maar na een dag rijden gebeurde er weer hetzelfde. Nu ben ik naar de garage teruggegaan en deze vertelde mij dat het aan de bovenstende dode punt sensor lag. Is dit mogelijk ??,....of is er een ander veelvoorkomend euvel die dit probleem veroorzaakt.

Gr.
J. Visser

jurjen6073

Geplaatst door jurjen6073 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

bj.draaijer (0), 17 jaar geleden

Het is zeer goed mogelijk dat het de bovenste dode punt censor is. ik heb namelijk het zelfde gehad.
Ik kon de motor dan alleen maar starten als deze geheel koud was.
let wel op dat je goede afspraken maakt bij reparatie, bij mij hadden ze eerst de onderste dodepunt censor vervangen, met gevolgt 2 x een censor en reparatie betalen.

jurjen6073 (0), 17 jaar geleden

Bedankt, ik zal er ekening mee houden !

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.