Mitsubishi L200: startprobleem

Bouwjaar: 2000

hallo,

mijn mitsubishi l200 start soms wel soms niet, dit zowel koud als warm. De startmotor draait goed rond, de batterij en gloeikaarsen zijn vervangen.
Bij de mitsubishi garage vinden ze niks, ze vinden geen foutcodes in de computer.
Ik ben al 5 keer naar de garage geweest ( drie verschillende)
Ze kunnen gewoon niks vinden!!!
Kan iemand mij helpen!

speedytoo

Geplaatst door speedytoo (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi L200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

theo11333 (0), 19 jaar geleden

kijk eens met lopende motor of er geen brandstof lekt boven op de brandstofpomp,moet je wel even de geshendel op en neer bewegen ,ik ken dit probleem. vaak is het asje van de pomp versleten zodat hij soms valse lucht pakt en de pomp niet vol is zodat hij dus soms niet of slecht aanslaat

speedytoo (0), 19 jaar geleden

dank u voor de reactie, ik heb het meteen bekeken maar ik zie geen lekkende brandstof.
Als de motor niet aanslaat en ik zet een injectorleiding los komt er geen brandstof uit. ik denk dat hij geen brandstof krijgt.Ook krijg ik geen spanning op de start/stop ventiel
Er zit wel een startonderbreking op, maar de garage zegt dat ze daar nooit problemen mee hebben.
Kan ik eventueel die startonderbrekking overbruggen?
Door bv een draad te leggen van Na kontakt naar start/stop ventiel

theo11333 (0), 19 jaar geleden

startonderbreker ,werkt die op de startmotor of op de brandstof toevoer? je kunt ook zelf spanning op de brandstofpomp zetten om te kijken of hij dan wel start,je komt uit belgie zie ik ,ik woon vlak aan de belgiesche grens .als het niet al te ver is wil ik wel even kijken wat je probleem is.

speedytoo (0), 19 jaar geleden

dank u wel theo voor het aanbod, ik woon ook aan de grens, maar dan die met frankrijk. dus is het een redelijk eindeje rijden hé. Ik heb daarjuist alle stekkers aan de brandstofpomp los gemaakt en overal electronic spray ingespoten. Nu start hij al 15 keer normaal. Wat wel raar is, als ik de stekker losmaak die naar de start en stop solenoide gaat losmaak en ik start, start de motor en kan ik hem stilleggen. Ik begrijp er niks van.
Ik ben dus zelf mecanieker aan vrachtwagens en heftrucks enzo, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt.
En telkens ik wil uitmeten start hij wel natuurlijk pffff

theo11333 (0), 19 jaar geleden

ik heb al veel meegemaakt maar op afstand inschatten is zeer lastig.ik zou de startonderbreker verweideren.en dan kijken of het weer gebeurd

speedytoo (0), 9 jaar geleden

probleem was inderdaad startonderbreker,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi L200 of stel zelf een nieuwe vraag.