Mitsubishi Galant: storing elektrisch circuit

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2000

We hebben sinds kort een "nieuwe" motor in onze galant. Dit is alleen geen orginele motor van de galant, maar wel een motor die hetzelfde is zoals ze mij verteld hebben. Dit is een motor van de space wagon ook een 2.0 liter. Nu hebben we steeds dat de lampjes van het olie niveau en oplaadsysteem onwillekeurig oplichten. Dit is ook niet altijd even fel. Ook de ruitenwissers doen af en toe vreemd. Als ze op interval staan gaan ze in een keer continu aan. Zo zijn ook bijde koplampen tegelijk stuk gegaan. Dit lijkt mij ook erg vreemd. De radio valt het geluid ook regelmatig van weg. (zit wel via versterkers). Heeft iemand een idee waar ik naar zou kunnen kijken?

Bij voorbaat dank,
Eric

eric201273

Geplaatst door eric201273 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Galant? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

alfons262 (0) PRO, 15 jaar geleden

dynamolaadspanning goed controleren en alle massaverbindingen.zit de massakabel tussen motor en chassis wel goed vast?trek er bij twijfel 1tje bij.

eric201273 (0), 15 jaar geleden

Waar kan ik deze dynamo spanning het beste meten en waar hoort de kabel tussen motor en massa te zitten?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Galant of stel zelf een nieuwe vraag.