Mitsubishi Colt: stuurbekrachtiging

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

bij het sterk sturen naar links of rechts doet de stuurbekrachtiging het niet meer , het lampje van de olie en accu gaat branden.
als ik de auto opnieuw start doet hij het gewoon maar weer bij het sterk sturen naar links of rechts valt het weer weg . Ik heb de olie gecontroleerd maar dat is goed ook geen lekkage . Wie weet wat dit kan zijn ?

willy1610

Geplaatst door willy1610 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Colt? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (1770) PRO, 10 jaar geleden

Riem te slap ? of versleten.

willy1610 (0), 10 jaar geleden

Dank je wel voor je reactie, ik heb gekeken en er zit een scheurtje aan de zijkant in de lengte van de distributieriem denk je dat het dit zou kunnen zijn ?

gr Willy

kaleido 1 (1770) PRO, 10 jaar geleden

Distributieriem drijft de stuurbekrachting niet aan , ik denk dat je multiriem bedoeld.
Ik geloof niet dat de technische kennis dermate is dat je deze multiriem zelf moet gaan vervangen.
Even langs de garage , dan ook geen brokken.

willy1610 (0), 10 jaar geleden

ik ga er zeker zelf niet aan sleutelen zie nu ook dat er een draad los hangt maar of dat er iets mee te maken heeft , morgen maar ff bellen met de garage.

willy1610 (0), 10 jaar geleden

ik heb contact gehad met de garage en het is de dynamo en het kan tweedehands scheelt toch weer in de prijs , bedankt voor het meedenken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Colt of stel zelf een nieuwe vraag.