Mitsubishi Lancer: Verlichting probleem - electrisch schema?

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo,

Ik heb een probleem met mijn Lancer (1995), het linkerachterlicht doet niets meer. De zekering springt er steeds uit, het lampje zelf is wel goed. Ik heb hem nu bij de garage staan en die zeggen dat ik meer electrische problemen heb, maar ze niets kunnen doen zonder een electrisch schema? Ik heb contact opgenomen met een Mitsubishi dealer/servicepoint en die zouden even op zoek gaan om te kijken of ze nog zo'n boek hadden maar dat is dus niet zeker. Kan ik ergens anders zo'n schema weghalen? Het gaat dus voornamenlijk om het schema van de verlichting.

Alvast bedankt voor de reacties.

Dbrinksma

Geplaatst door Dbrinksma (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Lancer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

mitshu (0) PRO, 14 jaar geleden

hallo dbrinksma heeft de auto een trekhaak? kijk dan eens in de stekkerdoos (oxidatie)

Dbrinksma (0), 14 jaar geleden

Hey,

de auto heeft een trekhaak, die bij de aankoop van de auto (in 1995 dus) als extra erop is gezet volgens de papieren. Echter vroeg de garage hier ook al naar voordat ik de auto gebracht heb en hier ligt het probleem niet (neem aan dat ze daar naar gekeken hebben). Ik heb ook weer contact gehad met de dealer, en die zou proberen wat papieren met schema's in te scannen en dat morgen naar mij toe te mailen, hopelijk zit daar tussen wat de garage nodig. Alle andere tips en suggesties zijn uiteraard meer dan welkom.

Mister J (0), 14 jaar geleden

heb je wat verandert voordat je deze klacht kreeg? wat los gehaald?

Dbrinksma (0), 14 jaar geleden

Heb de autoradio erin gezet, verder niets.

mitshu (0) PRO, 14 jaar geleden

heb je de min kabel vd radio aangesloten op een vd stekkers in de auto ? op de kabel die jij hebt gemeten als massa staat bij het inschakelen vd verlichting spanning dus kortsluiting gr mitshu

Dbrinksma (0), 14 jaar geleden

Ik heb zelf de radio niet geïnstalleerd, dat heeft mijn pa gedaan. Bedankt voor de tip ik zal het doorgeven :)

Dbrinksma (0), 14 jaar geleden

Het probleem is inmiddels opgelost, het was zoals jij zei Mitshu, de radio aansluiting die niet correct was. Bedankt voor de hulp allemaal.

Hans4040 (295) PRO, 14 jaar geleden

Bedankt voor de feedback..en als je Pa weer iets wil inbouwen, dan vraagt ie het hier maar..;-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Lancer of stel zelf een nieuwe vraag.