Mitsubishi Colt 2007: Vraag

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 135930, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 70

Goedemiddag,

Ik heb mijn colt uit laten lezen en hij gaf de nokkenassensor aan. Nu was mijn vraag waar die zich bevind heb al lopen zoeken, maar ken hem zo 1, 2, 3 niet vinden. Iemand enig idee?

M.v.g. Mike

MikeT

Geplaatst door MikeT (0) , lid sinds 8 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Colt? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

8 maanden geleden - Beunhaas

Een nokkenassensor bij Mitsubishi motoren (en heel veel andere) zit vaak links op de cilinderkop , boven het koppelingshuis dus..
Als je er voor staat , rechts dus.

    Sorry moet de krukassensor hebben 🫣 - MikeT (0), 8 maanden geleden

8 maanden geleden - MikeT

Mijn fout het moet de krukassensor zijn excuses....

8 maanden geleden - MikeT

Iemand enig idee?

8 maanden geleden - Beunhaas

De krukassensor bij diverse Mitsubishi motoren (en veel andere) zit achter de distributiepoelie op de krukas.
Kom je niet zomaar bij , de hele distributie moet eraf daarvoor.

    Bedankt voor je antwoord ik ga eens kijken of ik hem vinden kan, m.v.g. - MikeT (0), 8 maanden geleden

7 maanden geleden - MikeT

Update, het was wss niet de sensor wat we vermoedde afgelopen vrijdag op de weg naar huis toe brak net voor thuis komst het voorste gedeelte van me uitlaat af net achter de katalysator, wss heeft dat er dus al gezeten heb de auto gekregen maar had der nog niet onder o.i.d. had ergens gelezen dat door een lek in de uitlaat het motorlampje ook aan en uit kan gaan. En mss door de drukverlies door de scheur of het gat wat er al in de uitlaat zat, dat die daardoor ook 1x is afgeslagen? motorlampje aan/uit na +/- 5 seconden en soms stotterde met als ik een constante snelheid rijd? ik heb werkelijk geen idee ik hoop eigenlijk dat door deze reparatie (nieuwe kat) alles verholpen is. maar daar komen we op 1 manier achter ff wat kilometers maken en dan gaan we het zien. 3x laten uitlezen maar daar kwam ook niks naar boven??? so fingers crossed

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Colt of stel zelf een nieuwe vraag.