Motorfiets: Honda Rebel ontsteking

Bouwjaar: 1986

Honda Rebel 450 CMX , na twee dagen stilstand problemen met starten, krijgt geen vonk op de bougies of weinig, met volle accu en starten springt hij wel eens aan , alle waarden zijn goed behalve alternator exiter coil,geeft waarde van 280 ohms aan.misschien te weinig stroom op de CDI unit? Heeft iemand ervaring met dit probleem?

pvranken

Geplaatst door pvranken (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Motorfiets Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

dennis-1 (0), 18 jaar geleden

een waarde van 280 ohm lijkt me sterk
meestal heeft een bobiene van een elc.onst. een 3ohm bobine het kan zijn als je het contact telang laat aan staan zonder de moter te laten lopen dat de bobiene in wendig door brand dan krijg je ook vreemde waardesmar probeer ergens een goede bobiene telenen en meet die even door of test hem even dan weet je alwat meer . gr dennis

daan1876 (0), 18 jaar geleden

veel te hoog

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Motorfiets Overig of stel zelf een nieuwe vraag.