Motorfiets: peugeot speedake

Bouwjaar: 1994

ik heb een peugeot speedake alleen zodra ik hem aankick dan loopt ie maar dan na 5 a 6 sec slaat hij af en krijg je hem niet meer aan de gang
graag reactie
alvast bedankt

dupl-u-11449-5dd148767b25d+heuvel

Geplaatst door dupl-u-11449-5dd148767b25d+heuvel (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Motorfiets Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

paulmichiel (0) PRO, 19 jaar geleden

Even schematisch zoeken: heb je daarna nog een vonk? Indien ja dan grote kans dat brandstoftoevoer niet in orde is. Filtertje schoon? Sproeier niet dicht? Lucht genoeg?

michiel7800 (0), 19 jaar geleden

kijk eens even naar het membraam en maak de carburateur even schoon en een nieuwe sproeier er in doen (kleiner)en kijk even of de ontsteking nog op tijd staat kun je zien aan de merktekens
succes

michiel7800 (0), 19 jaar geleden

kijk trouwens ook even of er geen scheurtje in het inlaat spruitstuk zit dit kun je zien door een donkergrijs streepje wat er op komt als het aluminium scheurt

bwageninge (0), 19 jaar geleden

Mocht het aan de brandstoftoevoer liggen kan je dat makkelijk zien aan de bougie!! Nat is dus te rijk, witter dan koffie met melk is te arm! Probeer wat met sproeiers.

tijne (0), 19 jaar geleden

draai je luchtstel schroef maar even hellemaal dicht en dan 2,5 slag open en probeer het dan nog is. en zet je stationeer schroef hellemaal laag moet je wel gas blijven geven.

dan draait hij wel weer.

dan zet je hem zo dat hij stadioner blijft draaien en draai je de lucht stel schroef zo dat je het hoogste toerental krijgt en dan drai je hem een halve slag terug en stel je het stadioner toerental naar normaal en klaar ben je.

gr tijne (ex bromfiets monteur)

stefan84 (0), 18 jaar geleden

zou eens beginnen om naar je choke te kijken!

als deze niet werkt heb je de ellende ook al !!

heb 4 jaar aan de scooters en brommers gewerkt!

geen kleinere sproeier monteren!dat is onzin,en komt je ciinder niet te goede als hij dalijk veel te arm gaat lopen,dan wel inhouden bij volgas!

haal de choke eruit,dmv. 2 kruis schroefjes los te draaien,hang hem aan een accu en kijk wat er gebeurt,als het goed is komt het pinnetje/peimeltje naar buiten,laat hem maar 1 minuur eraan hangen..dit duurt n.l. even.

werkt deze wel,zoek het probleem in de benzine toevoer,sproeier verstopt ( na lang stilstaan ) gescheurde slang,valse lucht!

wat je ook kan proberen is wat benzine in de carburateur te spuiten!verwijder het luchtfilter en spuit er wat benzine in en start met half of vol gas!

ben benieuwd!

Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Motorfiets Overig of stel zelf een nieuwe vraag.