Nissan almera n15: aansluiten afstand start module?

Bouwjaar: 1999

Hey ik heb een alarm systeem met afstand starten. nou hebben wij al wat pogingen gedaan om het systeem te starten zonder sleutel.
het nats systeem wat erop zit hebben we overbrugd door de chip naast me contakt te plakken. kan iemand mij het schema vertellen welke kleuren welke betekenissen heeft?

youri1818

Geplaatst door youri1818 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

youri1818 (0), 18 jaar geleden

okey.. het is me een beetje gelukt.. nu start ie wel maar schiet in een start onderbreker. Hij loopt 3 seconden en plof hij slaat uit en me alarm schiet aan.
ik denk dat dat komt omdat nats pas gedeactiveerd word op het moment dat ik me contakt op on zet ( dan gaat het lampie uit ) kan iemand me dan vertellen hoe het nats systeem in elkaar zit bij een nissan almera?
groetjes youri

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.