Nissan almera n15: olidruk lampie weg ?

Bouwjaar: 1999

Hey heren.
bij het instaleren van me alarm moest ik een draadje aansluiten op de olie druk sensor, na simpel dachten wij maar nee.
we hebben een test draadje aangesloten op het olie druk sensor lampie alleen wat blijkt hier komt een negatief signaal op te staan :S, met als gevolg een weg smeltend test draadje. na okey kan gebeuren dus wij die motor aanzetten maar nee het lampie brandde niet meer. toen hier 12 volt op gezet en toen brandde het lampie wel. dus wat is nu me probleem? olie druk sensor stuk of een zekering gesprongen, of gewoon een draadje weg gesmolten. Voor de rest doet alles het gewoon nog. en weet iemand waar ik dit positieve draadje van me alarm dan wel op moet aansluiten?
groetjes youri

ps dat olie druk sensor draadje van me alarm is voor het afstand starten, als me motor is gestart komt er 12 v op te staan waardoor me start motor niet meer draaid.

youri1818

Geplaatst door youri1818 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Michel7773 (0) PRO, 18 jaar geleden

oliedruksensor schakelt altijd massa, bij motor uit geen oliedruk dus massa als je daar dus een plus op zet krijg je leuke effecten.Ik denk dat je een alarm aansluiten beter aan een professional over kan laten gezien al je vragen.(straks brand er een complete almera uit)

youri1818 (0), 18 jaar geleden

ja maar of ik het nou zelf doe met behulp van een klein beetje kennis voor alleen de kosten voor het kopen van aansluit materiaal of een dealer ongeveer 250 euro te betalen, en ja als je het zelf doet kom je wel eens wat problemen tegen.

maar weet iemand ( of jij ) wat er nou stuk is bij me olie druk lampie ( het is zeker niet het lampie )

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.