Nissan almera n15: cv module

Bouwjaar: 1999

kan iemand mij vertellen hoe de cv instalatie van een almera eruit ziet, en welke draden ik moet gebruiken om mijn cv aan te sluiten van me alarm systeem? ik heb uit het alarm systeem 6 draden en op het kastje waar mijn cv op zit ( wit rechts onder het stuur ( als dat wel zo is )) zitten 7 draden ( 4 dikke en 3 dunne ) Het betreft een cv zonder hand zender en is aan bijdde kanten bijdde portieren open te doen met de sleutel. als ik op de sluit knop druk in me deur gaan ze ook alle bij dicht.
groetjes youri

youri1818

Geplaatst door youri1818 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Michel7773 (0) PRO, 18 jaar geleden

Nou je geeft zelf het antwoord al volg de draden vanaf je sluit (en open ) knop en laat je alarm deze draden gebruiken. Dit is waarschijnlijk een massasturing. Ik denk dat de cpv module achter de kap zit onder je stuur.

youri1818 (0), 18 jaar geleden

maar ik vind het een beetje raad want der gaan 4 draden naar de motor in de linker deur en volgens het schema heb ik er maar 2 van nodig, of zijn het 2 naar de linker en die schakeld de rechter door die andere 2?
groetjes youri

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.