Nissan Almera: ABS-lampje

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16V

Hallo Nissanfanaten,

Ik had mijn probleem al een eindje verder op de pagina gevonden, maar mijn vraag is nu is op een of andere manier het ABS signaal te manipuleren of moet er toch een nieuwe gemonteerd worden? Klant vindt het nogal duur om deze te vervangen (sensor kost ong xx,-euro). Ik zie het wel.

Gr John.

KARMANN J

Geplaatst door KARMANN J (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

jan5047 (0) PRO, 12 jaar geleden

het mag niet maar ik heb wel eens gehoord dat men het lampje koppelde aan het dynamo lampje, dan brandt het wel en gaat ook uit bij draaiende motor. MAAR DAARMEE IS HET PROBLEEM NIET OPGELOST

KARMANN J (0) PRO, 12 jaar geleden

Hoi Jan,

Je bedoeld gewoon de klokkenwinkel eruit en dan aan de achetrkant doorverbinden, ja ik zal iets moeten. Alvast bedankt. Probeer ik je hoort nog.

Gr John.

Nissanwielmonteur (0) PRO, 12 jaar geleden

Als Professional moet je je helemaal niet aan dat soort praktijken wagen. Als er wat gebeurt wijzen de vingers jou kant op als het verkeerd gaat. En dan???

Ramjod (0) PRO, 12 jaar geleden

Weer echte beunhaas en handelaars praktijken.
Leuk als zo'n auto binnenkomt met rem problemen begin maar te zoeken.
Abs lampje is uit maar werking abs ho maar.

Nissanwielmonteur (0) PRO, 12 jaar geleden

Ik begrijp het wel waarom men dat doet dat rommelen met die lampjes. €xx,- is natuurlijk ook niet gevonden.

Goedkeuren en aanraden doe ik het uiteraard niet, als men zich maar bewust is voor de eventuele gevolgen.

En inderdaad Ramjod net wat je zegt, begin maar met zoeken. Ben je aan het eind van het liedje ook nog te duur let maar op.

Eerst de problemen laten "repareren" en dan klagen tegen en over de echte dealer.

KARMANN J (0) PRO, 12 jaar geleden

HALLO ALLEMAAL,

Natuurlijk zijn dit gangsterpraktijken, ik heb dit ook duidelijk met de klant overlegd, maar hij vond de auto te oud om dit nog te laten repareren. Ik kan een gebruikte veerpoot krijgen met sensor erin daar die sensoren zo vastgeroest zitten dat ze toch stuk gaan bij demontage. Moet xx,- euro hiervoor geven dus dat zij de kosten niet. Hopelijk is het dan opgelost. Jullie alvast bedankt voor het meedenken.

Gr. John.

KARMANN J (0) PRO, 12 jaar geleden

Hallo allemaal,

Mocht bij nader inzien yoch een nieuwe sensor er in zetten. Heb er een kunnen krijgen via onze onderdelen leverancier van NIPPARTS, scheelt een stuk in prijs en past perfect en natuurlijk het belangrijkste het lampje is uit.

Groetjes John.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.