Nissan Almera: dashboard demonteren

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8-16v

Ik heb een USB media interface gekocht voor de fabrieksradio/cassette van mijn Nissan Almera N16 van 2001 (zonder navigatie). Deze moet ik aansluiten op de CD wisselaaringang.
Heeft iemand een beschrijving, of kan iemand mij vertellen hoe ik het dashboard uit elkaar moet schroeven om bij de radio te kunnen komen (voordat ik het hele dashboard aan gort trek)?
Alvast bedankt.

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/836...][img]http://img836.imageshack.us/img836/7900/...[/img][/url]

Grt
Richie

Richie944

Geplaatst door Richie944 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

JdeP (15), 12 jaar geleden

Kijk hier eens Richie: http://www.fitaudio.com/?View=entry&Entr...

Succes.

Nissanwielmonteur (0) PRO, 12 jaar geleden

Ik zeg niets meer. De plaatjes van bovenstaande link vertellen het je helemaal. Toppie!!

Richie944 (0), 12 jaar geleden

Bedankt JdeP. Met die beschrijving moet ik een eind kunnen komen. Dit weekend maar eens proberen

Richie944 (0), 12 jaar geleden

Het is gelukt heren, interface zit erin. Beschrijving kan niet duidelijker, kinderspel! Vind de kwaliteit van een aantal nummers (met name met hoge bass erin) die ik draai vanaf een SD kaart niet geweldig. Gekraak, klank erg "opgeblazen". Andere nummers lijken dan weer wel zuiver te klinken. Spelend vanaf een i-phone klinkt beter lijkt wel. Ben dus aan het 'onderzoeken' of dit aan de kwaliteit van de mp3's ligt of aan de interface. Ik heb nog geen reviews kunnen vinden van de interface (NavInc usb/sd interface), mocht iemand die vinden, gaarne even posten. Dank!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.