Nissan 0: Achterruitverwarming doet niets van Micra 1995

De achterruitverwarming van mijn Nissan Micra van 1995 doet het niet meer.
Geen van de zekeringen is defect zo te zien en het lampje op het dashboard doet het. Zou het een kabelbreuk bij de overgang naar de achterklep zijn? Weet iemand waar ik de kabelboom moet zoeken die naar de achterklep loopt? Kan ik hier eens meten of ik daar nog spanning heb. Een elektrisch schema zou helemaal mooi zijn.

conradus

Geplaatst door conradus (50) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

JEROEN5326 (0) PRO, 16 jaar geleden

Als je voor de klep staat is het de linker tule. Je kunt je spanning zoeken / meten OP de pootjes van de achterruitverwarming (op de ruit).
Kijk ook effe of een van je stekkers niet toevallig los ligt..

SUC6 Jeroen

conradus (50), 16 jaar geleden

Ik wil graag weten waar het begin van de kabelboom zich bevindt, wil daar eerst even meten of daar wel spanning op staat. Wie weet waar ik die moet zoeken en om welke draden het dan gaat zou helemaal mooi zijn. Op die manier weet ik snel waar het probleem zit. Verwacht ook wel dat de kans groot is dat het daar ergens bij die uitvoertule naar de klep zit maar het zou mooi zijn daar voor en daarachter te kunnen meten. Trek ik niet alles los op goed geluk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan 0 of stel zelf een nieuwe vraag.