Nissan Micra: startprobleem / 12 volt aansluiting naast asbak.

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3 cvt

Vorige week gekochte Nissan micra, 1.3 cvt start soms niet. Na het omdraaien van de sleutel gaan alle lampjes branden, maar verder gebeurt er niets. Pas nadat de pook van de automaat vanuit de parkeerstand naar achteren gehaald wordt en weer in P-stand gezet wordt , kan gestart worden. Dit probleem doet zich niet altijd voor. Auto rijdt verder voortreffelijk.

Er is geen 12 voltaansluiting/sigarettenaansteker aanwezig naast de asbak. Alleen afdek dopje. Ligt de bedraading er wel i.v.m maken van aansluiting voor navigatie systeem?

klaas3135

Geplaatst door klaas3135 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

particulier 2500 (0), 16 jaar geleden

dan zal hoogstwaarschijnlijk je neutraal schakelaar niet goed meer functioneren die zorgt ervoor dat je de auto niet kunt starten als hij in drive staat,en wat die draad betreft je kunt natuurlijk altijd een draad vanaf de accu pakken wel een zweefzekering ertussen zetten,i.v.m. kortsluitinggevaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.