Nissan Primera: Ashoes vervangen Primera

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Hoi.

Kan mij iemand vertellen hoe ik de ashoes moet vervangen. Ik heb geen idee hoe je de as los krijgt. Kan mij dat iemend vertellen. Heb ik al de hele middag aan gezeten zonder resultaat.

alvast bedankt

Gerritje3641

Geplaatst door Gerritje3641 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

mark7253 (0) PRO, 17 jaar geleden

wiel eraf naafmoer splitpen eruit naafmoer los [dop 36] remslang los [boutje 12] dop op fusee eraf halen met beitel moer van 17 los fusee omlaag en as eruit je kan de homokoneet eraf slaan met een zachte hamer bv koper iemand de as vast laten houden met een tang dat deze niet uit elkaar gaat of de as uit de bak halen en in de bankschroef uit elkaar slaan let op er loopt wel olie uit de bak als je as eruit haalt als je de hoes gemont hebt dan de homok. er terug op tikken. let op veertje om de as beetje vet of vaseline aan doen dat goed in midden ziten event met schroevendraaier helpen dan gaat er zo op .zo ook op veer die in de bak gaat en die kan je er zo induwn let op dat je de keering niet beschadigd en dan weer alles andersom dicht maken en bak olie bijvullen succes ermee

Gerritje3641 (0), 17 jaar geleden

Hoi Mark,

Hartstikke bedankt, zal er vanmiddag aan beginnen



Groet, Ger

Gerritje3641 (0), 17 jaar geleden

is gelukt met de nissan bedankt uit hamont

mark7253 (0) PRO, 17 jaar geleden

gelukkig was de uitleg toch duidelijk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.