Nissan Primera: Carkit Primera 2002 P12

Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 DCI

Ik ben in het bezit van een Primera van 2002 Tekna met een originele carkit voor een Nokia 6310i. Nu ben ik benieuwd of het ook mogelijk is een andere kit te installeren voor een andere telefoon waarbij ik nog steeds gebruik kan maken van het lcd display voor telefooninformatie en uiteraard de telefoonknop op het dasboard.

Redalert

Geplaatst door Redalert (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

wat voor telefoon wil je er nu in hebben dan?

gr.marco

Redalert (0), 16 jaar geleden

Tja, dat is moeilijk. Ik ben op zoek naar een nieuwe telefoon want mijn abbo is afgelopen. Maar, deze moet wel passen in een geintegreerde carkit. Ik zit zelf te denken aan een smartphone.

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

wat je het beste even kunt doen is naar de nissan dealer gaan die kan je precies vertellen welke telefoons er op gemonteerd kunnen worden

gr.marco

Nissanwielmonteur (0) PRO, 16 jaar geleden

Hallo,

Je kan in je telefoonhouder alleen de Nokia toestellen gebruiken die er precies inpassen. Dus je 6310, 6210 en 6110.
Eigenlijk alleen de modellen met dezelfde aansluiting onderaan. Alleen bij deze carkit heb je de volledige telefoonfuncties met telefoonboek e.d. op het beeldscherm.

Als je iets ander wilt dan heb je niets meer aan deze carkit. Bij sommige kan je nog wel opnemen met de knop maar meer ook niet.

Een nieuw aan te schaffen smartphone kan je niet koppelen aan de N-form. Alleen de radiomute kan je aansluiten. Ben zelf ook al eens bezig geweest met het geluid over de originele kabelboom naar de speaker naar dat was niet om aan te horen.

Groetjes Ton

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.