Nissan Sunny: centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Ik heb een probleem met de centrale deurveregrendeling,de sloten van alle portieren blijven soms op en af schakelen tijdens hewt rijden maar soms ook als ik de auto afsluit.
weet iemand soms een oplossing voor dit probleem.

Hari

Geplaatst door Hari (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Sunny? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

lijkt er op dat er een motortje is wat niet goed werkt.
je zal ze een voor een los moeten koppelen om tezien bij welke alles weer goed werkt.
stel dat je la los trekt en het probleem is over dan moet je die dus vervangen.
kijk voordat je dat gaat doen eerst eens of de bedradingen tussen de deuren en de stijlen goed zijn want daar wil wel eens breuk onstaan.

groetjes jan.

Hari (0), 17 jaar geleden

bedankt voor de tip ik ga het proberen.

hoes (0), 17 jaar geleden

als het later ingebouwd is kan het zijn dat van het motortje in het linker portier de afstelling niet juist meer is deze moet je dan event. afstellen.( dit motortje stuurt de rest van de motortjes aan ) ik hoor het wel als je wilt weten hoe

vrgr,Hoessein

hoes (0), 17 jaar geleden

foutje

pietje9097 (0) PRO, 17 jaar geleden

hallo
ik denk dat het schakelaartje in de linker deur defect is (op het motortje) wil nog wel eens water in lopen waardoor de deurvergrendeling een eigen leven gaat lijden ik dacht dat er twee draden op het schakelaartje zitten. succes er mee

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Sunny of stel zelf een nieuwe vraag.