Nissan Primera: CVT M6 houdt in, xenon verlichting

Bouwjaar: 2000

Primera P11 CVT M6 Hypertroninc sport plus, bak houd in als je gas geeft. het is net alsof je in een te hoge versnelling rijdt. Als je vol gas geeft dan heb je er geen last van. Garage heeft nieuwe olie erin gedaan. heb wel idee dat het minder wordt. Olie rook niet zo best meer en had een rare kleur. Heeft iemand nog andere ideeen?

Sinds kort gaat de xenon verlicting helemaal naar beneden staan. dus hij staat gericht vlak voor de auto. heeft iemand hier een idee. ik heb zelf een vermoeden dat het aan de accu spanning ligt. er is 3 weken terug een nieuwe accu op gekomen en in het begin was het probleem weg, maar sinds 1 week is het weer terug

Floris Pieterse

Geplaatst door Floris Pieterse (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Shadowranger (0), 18 jaar geleden

Vwb de Xenon verlichting, ik denk dat de automatische hoogteverstelling defect is. Daardoor gaat uit veiligheid de bundel op maximaal omlaag staan, om verblinding van tegenliggers te voorkomen. Is voorgeschreven bij wet. Kan een zekeringetje zijn, anders ff laten checken bij Nissan.

Suc6, Shadowranger.

Floris Pieterse (0), 18 jaar geleden

Sinds de temperaturen weer boven nul zijn doet de verlichting het weer normaal, vreemde storing

Floris Pieterse (0), 17 jaar geleden

Xenon verlichting:
onder de voor en achter as zitten sensoren die meten hoe de auto is beladen. deze zaten vast geroest. even los gehaald en de schanier punten doorgesmeerd.
tip: laat ze bij een beurt deze schanier punten even smeren, voorkomt een hoop kosten.

inhouden cvt,
deze storing kwam voort uit de distributie ketting. ze hebben de ketting spanner, ketting en de tandwielen vervangen. Daarna liep hij weer als een zonnetje er bleek al een modificatie te zijn geweest voor de ketting spanner.
nissan primera bouwjaar 2000

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.