Nissan Primera: deurvergrendeling achterklep P12

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,8

Hallo,

Vraagje betreffend de deurvergrendeling voor een P12 station. Sinds een paar dagen kan ik de achterklep bij de klep zelf niet openen. Kan het wel met het knopje in het portier. ra ra hoe kan dit opeens?

Ben benieuwd of dit eenvoudig is op te lossen?

Groet,
Piter
Ljubljana

pitermtb

Geplaatst door pitermtb (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jerlars (0) PRO, 14 jaar geleden

elektrische achterklepschakelaar defect waarschijnlijk

pitermtb (0), 14 jaar geleden

Lijkt het inderdaad wel op alhoewel met indrukken het allemaal wel goed lijkt te zitten, gezond klikgeluidje. Is dit te repareren? Hoe haal je hem er op correcte manier eruit zonder iets te breken? Van de buitenkant er met een schroevendraaiertje eruit wippen of van de binnenkant v/d klep?

Kan het ook een draadje zijn in de verbinding van de klep met de carroserie. Dit had ik vaak met mijn vorige auto (Xsara-break). Weet je in dit geval aan welke kant de draden hiervoor zitten, links of rechts vanaf de achterkant bekeken.

Groet

pitermtb (0), 14 jaar geleden

Intussen geeft ie weer tekenen van leven, waarschijnlijk vuil wat nu door de regen is weggespoeld. Beshermrubbertje was namelijk gescheurd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.