Nissan King-Cab: geen snelheidsmeter, toerenteller, motortemperatuur, brandstofni

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5TD

Hallo,
Ik zit met het probleem dat ik op mijn instrumentenpaneel geen enkele aanduiding heb van snelheid, kilometers, brandstof, toerental, motortemperatuur, het enige dat er van werkt is het klokje.
De printplaat en de snelheidsmeter met de kilometers heb ik al vervangen, zonder resultaat. Met de PC uitlezen van nissan heeft geen resultaat.
Wie kan mij hierbij helpen?
Wie weet waar de ecu(computer) van dit model zich bevindt, volgens nissan is dit onder de passagierszetel maar daar steekt deze niet.
Alvast bedankt.

NissanKingCab

Geplaatst door NissanKingCab (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan King-Cab? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Zou het niet handiger te wezen om dit in de voeding of massa te zoeken???? Er zit geen koppeling aan het dashbord bij deze auto voor een diagnoze tester. Snap ook niet waarom ze die tester gebruiken. Er zit niet eens een ecm in, alleen een gloeitimer.

Ton

NissanKingCab (0), 14 jaar geleden

Bedankt voor de tip.

Ik zal het eens uitmeten, maar weet iemand de waardes die ik zou moeten meten.
Bij Nissan hebben ze deze schema's op cd-rom staan, kan iemand mij deze schema's bezorgen?

Alvast bedankt.

Maarten87 (0), 14 jaar geleden

Al nieuws? Heb namelijk het zelfde probleem met een almera.

NissanKingCab (0), 14 jaar geleden

Neen ik heb nog geen oplossing maar Ton gaat mij de schema's doorsturen zodat ik heel het circuit kan uitmeten en dan zal ik het resultaat posten hier.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan King-Cab of stel zelf een nieuwe vraag.