Nissan Sunny: Inhouden en moeilijk overschakelen van ze 1 naar z'n 2

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16v

Sinds een paar maanden heb ik het gevoel dat mijn auto steeds moeizamer begint te rijden. Als ik optrekt lijkt het net of die inhoudt en schokkiger rijdt. Maar het probleem is niet altijd de eene keer rijdt die gewoon heel goed en de andere keer weer erg moeizaam. Ik heb de bougies, bougiekabels, verdelerskap en de luchtfilter al vervangen maar het probleem blijft aanhouden. Als het erg warm is wil die ook wel eens uitvallen als je de koppeling intrapt. Ik heb het idee dat het een brandstofprobleem is.

Ik begin me er een beetje aan te ergeren.
Wie weet mischien wat de oorzaak kan zijn.

Edwinhoogb

Geplaatst door Edwinhoogb (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Sunny? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

JEROEN5326 (0) PRO, 17 jaar geleden

Heb je nog een carburateurmotor( met een 'rond'luchtfilter) ??
Laat je CO-gehalte (op toeren !!) testen; als dit naar omhoog schiet , 9 %, dan is de regelnaald van je carburateur kapot.
REMEDIE ; regelnaald vervangen ( tevens vlotterniveau afstellen ) EN het Co VOOR de katalysator goed afstellen ( 1% +/- 0,5)
L E T O P ; kijk goed of je Co-schroef nog is afgelugd, zoja , deze verwijderen(zit in de voet van de carb. , achterop)


SUC 6 Jeroen

Edwinhoogb (0), 17 jaar geleden

De moter heeft injectoren, maar toch bedankt

gr edwin

carp (0) PRO, 17 jaar geleden

Vervang het benz.filter eens en gooi een reiniger in de tank,je kan de auto ook even laten uitlezen bij een nissan dealer kan die gelijk de basis stationair afstellen kost je misschien 15 euro maar dan weet je wat.Heeft je auto al veel kilometers?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Sunny of stel zelf een nieuwe vraag.