Nissan ALMERA TINO 2003: kachel werkt niet

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: QG18, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 85

hallo,

na een aantal forums doorgelezen te hebben is de kachelprobleem van mijn auto nog niet opgelost. bedieningspanel (n-form) en transistor zijn vervangen en de kachel heeft het toen even weer gedaan! (half uur rondgereden) volgende ochtend was er weer helemaal niets. vervolgens na een aantal km rijden deed de kachel het weer voor eventjes. een dilemma....

weerstand kan het niet zijn omdat alle standen het niet doen, aanjager lijkt me ook sterk want het heeft even gewerkt.

voor de duidelijkheid: in het beeldscherm zie je de standen, luchtkleppen hoor je, airco hoor je; maar helaas komt er geen lucht naar binnen... wat kan het zijn?
p.s. ik las bij iemand: regelaar in de luchtstroom?

sinir

Geplaatst door sinir (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Nissanwielmonteur (0) PRO, 8 jaar geleden

Deze aanjager werkt niet met een kachelweerstand, maar met een transistormodule. Deze bevind zich boven het gaspedaal in het kachelhuis. Het is wit en er zitten 2 schroeven in. Als je de twee dikke draden doorverbind en de motor draait dan weet je denk ik het antwoord wel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.