Nissan Almera: ABS lamp Nissan Almera N15

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo, is een eerder besproken topic maar toch even hulp gevraagd. Bij onze Almera N15 brandt de ABS lamp. met behulp van een eerdere discussie hierover heb ik de storingscodes uit kunnen lezen. eerste code 12, geen storingen gevolgd door 21 wielsensor RV.
Hoe moet ik dit nu zien, is er een storing geweest maar niet meer actueel? de methode om het geheugen te wissen mag niet baten, storingen blijven aanwezig en lamp blijft branden. ik wil nog de weerstandwaarde gaan meten van de sensor RV (tussen 0,8 en 1, KOhm) weet iemand hier een antwoord op?
Bedankt voor de hulp.

Peter-DHZ

Geplaatst door Peter-DHZ (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Peter-DHZ (0), 8 jaar geleden

Jammer dat niemand reageert. Sensor had oneindige weerstand dus een onderbreking. nwe sensor besteld. vast even getest door losse senser even aan te koppelen. ABS Lampje gaat bij contact aan al uit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.