Nissan Sunny 1987: motor slaat af, toerental zakt

Bouwjaar: 1987

Laatst heb ik een sunny 1.6 automaat uit '87 gekocht. het probleem is dat de motor regelmatig afslaat. naar de garage geweest en de vacuumslangetjes zijn vervangen. Probleem leek opgelost te zijn maar nog steeds slaat de motor af. Als ik bij het stoplicht sta en ik haal mijn voet van de rem, zakt het toetental en als ik dan gas wil geven zak het toerental nog lager waarna het toerental daarna weer normaal oploopt. bij het wegrijden schokt hij en lijkt het net alsof de motor gaat afslaan waarna hij aangrijpt en gewoon wegrijdt. Weet iemand waar dit aan ligt? het gaat hier om een 1.6 automaat... ben zelf wel handig maar weet niet veel van motoren. Wie kan mij helpen?

mvg
Gijs

Mihooone

Geplaatst door Mihooone , lid sinds 18 jaar geleden

1 Reactie

josn, 18 jaar geleden

Beste Gijs,
Mijn vrouw rijdt precies dezelfde auto met precies dezelfde problemen.
Ben je erinmiddels achter waardoor dit afslaan van de auto veroorzaakt werd?
alle hulp is welkom
gr
Jos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Sunny of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.