Nissan Sunny: na starten en 10 tot 50 meter rijden valt motor uit.

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,3 slx

Wie weet wat ik moet vervangen of beter moet afstellen bij het volgende probleem:

Na het starten kan ik nog 10 tot 50 meter rijden waarna de motor afslaat. Hierna krijg ikde auto niet meer normaal gestart.

De ANWB heeft mij weer opweg geholpen door starter-Spray in cabarateur te spuiten. Dit kunstje heb ik nu 6 keer na gedaan. Eerst kwam dit probleem een 1 keer per half jaar voor maar nu al 3 keer in 1 week.

bedankt alvast

FrankVrolijk

Geplaatst door FrankVrolijk (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Sunny? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hoes (0), 17 jaar geleden

de brandstofpomp zal wel stuk zijn komt wel vaker voor bij deze motor.

vrgr: hoessein

FrankVrolijk (0), 17 jaar geleden

Bedankt voor je antwoord.....

Ik kreeg vandaag te horen dat met het type bezinepomp (electronisch en in of vlak bij de tank) het niet mogelijk is om te rijden als hij stuk is. Dus het zal iets anders moeten zijn.....

iemand een ander suggestie?

hoes (0), 17 jaar geleden

als het een 1,3 motor is (zwart rond luchtfilter huis) dan zit er geen electroniche brandstofpomp op maar een mechanische en dan is het wel mogelijk om te "rijden" als je starter spray gebruikt

vrgr: hoessein

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Sunny of stel zelf een nieuwe vraag.