Nissan Sunny: automaat

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

ik heb een nissan sunny automaat je kan een paar honderd kilometer rijden zonder problemen maar kom je in een file die lang duurt dan schakelt hij niet meer over terwijl er zo geen problemen zijn kan iemand mij zeggen waar dat aan ligt bij voorbaat dank groeten mt

mtphheijmans

Geplaatst door mtphheijmans (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Sunny? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

mr.viking (0), 17 jaar geleden

Mmmm....allereerst ik heb ook een Sunny automaat, maar dan met een 1.4 lx-motor van '92. Heb jij toevallig ook een automaat met een overdrive? Dit wil zeggen, dat als hij met z'n normale 3-gangen gewoon opschakelt en bij de 90-100 nog een keer "overschakeld"op de overdrive? Je kan deze overdrive uitschakelen met een drukknop op de pook. Als je de volgende keer in de file staat, schakel hem dan eens uit en kijk wat hij dan doet. Heeft dit geen effect, schakel dan eens handmatig en kijk wat hij dan doet. Enne.............hoe is het oliepeil in de automatische bak, wordt nogal eens vergeten en bij een te laag niveau gaat hij ook hele rare dingen doen................een Sunny automaat is een moordkar, maar is zeer gevoelig voor te laag olieniveau en achterstallig onderhoud.
mr.viking

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

hmmm, moordkar vind ik wel een ERG overdreven superlatief.

Groeten Marcel

mr.viking (0), 17 jaar geleden

Tja, wat versta jij dan een onder een moordkar? Een Altootje misschien.........

mr.viking

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

nou, een moordkar is in mijn bewoordingen, een auto waar ik een moord voor zou doen.

een sunny valt in de verste verte niet in deze categorie. Hooguit zal de 350z wel aan dit criteria kunnen voldoen.

Groeten Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Sunny of stel zelf een nieuwe vraag.