Nissan Sunny: elektra

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

ik heb in de achterklep geen stroom meer voor de kentekenverlichting en achterruitwisser verder heb ik geen stroom op de aansluiting van stadslampen.
lampen heb ik al vernieuwd zekeringen zijn goed op een na volgens de beschrijving is deze voor de rechterachter lamp maar als ik naar de draad kijk die eruit komt (dikke groene draad met zwarte doorlopende lijn erdoor) en die bij de lamp uit komt (dunne groene draad met witte lijn) niet overeen.
Zijn er schema's te krijgen voor de bedradindg of heeft iemand een idee waar ik nog kan zoeken.

velth636

Geplaatst door velth636 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Sunny? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

kijk maar eens op het scharnierpunt van de draad waar deze van de body naar de klep gaat
zeker dat daar een breuk zit

velth636 (0), 17 jaar geleden

Nee, deze draden heb ik allemaal vervangen heb nu de achterklep vervangen, en een aantal relais.
Ik ben er net achtergekomen dat mijn remlichten achter continu branden als ik de verlichting aan doe als deze uit zijn werken ze gewoon.
Uit de zekeringskast loopt een groene dikkere draad uit de zekering (volgens plaatje zekering van de rechter achterlamp) waar aarde op staat ik weet niet of dit hoort, als ik zwaardere zekering erin zet dan doet in ieder geval de zoemer van de verlichting aan het in een keer en dan brand hij iets langzamer door.

velth636 (0), 17 jaar geleden

Ik heb de stekkers van de kabelboom naar achteren los getrokken, maar als ik de verlichting aan zet dan brand de zekering nog steeds door. (dus het zit niet in de kabelboom). Maar wie weet waar ik eventueel nog meer kan zoeken?

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

er ziit ergens kortsluiting
ik zou er geen zwaardere zekering inzetten
wat is er recentelijk gedaan aan reparatiie inbouw apparatuur rdio navigatie ?

carp (0) PRO, 17 jaar geleden

De storing van de achterwisser zit denk ik ook in wat jerry dacht,de sluiting van je verlichting zit waarschijnlijk in de massa van je radio ,die zit aangesloten op de verlichtingsdraad van de audiostekker.Wat betreft de remlichten kan het zijn dat de verkeerde lampen er in zitten lampjes met 1 gloeidraadje inpl.van2(duplo) of de massa (bij het scharnierpunt).Als beide gloeidraadjes in rem/achterlamp opgloeien is het een massaprobleem. succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Sunny of stel zelf een nieuwe vraag.