Nissan Vanette: Oplopende remmen

Brandstof: Diesel

Ik heb hier een Vanette st(aan van een kenis ,die ten einde raad bij mij komt met het probleem dat z'n voorste remmen vastlopen na een kort ritje.Hij heeft al geprobeert om de vacuum eraf te halen van de bekrachtiger ,zonder beterschap,hij heeft gereden met de handrem te gebruiken ipv de remmen ,tevergeefs.
Kunnen jullie advies geven ?????????????????
Vriendelijke groet ,Pat

Patje123

Geplaatst door Patje123 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Vanette? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

berendonck (0) PRO, 16 jaar geleden

Remtangen of remzuigers of remblokken of remtang-geleiders vast of remslangen dicht of compensatie-gaatje van de hoofd-remcilinder komt niet vrij of rembekrachtiger blijft hangen.

Patje123 (0), 16 jaar geleden

Hallo Berendonck , bedankt voor je reactie , ik had nog geen tijd gehad om verder te zoeken ,maar wat blijkt , men heeft hydraulic olie op het remcircuit gedaan licht gemengd met wat water ,dus alles naar de knoppen.
Zo'n hoofdrempomp kost nogal kluiten ,zijn deze niet meer te reviseren of krijg je deze niet meer open?
Vriendelijke groet , Pat

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

hoe komen ze op het idee,maar een hoofdremcilinder moet je toch maar niet spotten die zou ik in dit geval een nieuwe kopen,dadelijk heb je ineens geen remmen meer.

berendonck (0) PRO, 16 jaar geleden

De hoofd-remcilinder zal dan wel niet het enige zijn wat is overleden.

Ik zou in ieder geval het hele rem-systeem goed spoelen, inclusief het koppelings-gedeelte, als deze op hetzelfde reservoir zit, en het liefst met een pulserende remontluchter.

Hoofd-remcilinder reviseren of vervangen, en dan maar afwachten hoe het met de rest gaat, en waarschuw de klant dat er een lekkage kan ontstaan in de rest van het systeem!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Vanette of stel zelf een nieuwe vraag.