Nissan Vanette: Sluiting Nissan Vanette?

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.3

Hallo, Ik heb een elektrisch probleem. Een aantal dagen geleden viel tijden het rijden een groot aantal dingen ineens tegelijk uit. Namelijk richtingaanwijzers, remlichten, binnenverlichting, achterverlichting, aanjager en controlelampjes dashboard. Bleek dat de 100 Amp. hoofdzekering eruit geklapt was. Deze vernieuwd maar klapt er steeds weer uit en de gewone zekeringen blijven goed. Heeft iemand enig idee waar ik dit moet zoeken?

Rene62

Geplaatst door Rene62 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Vanette? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

trucker0werner (0) PRO, 15 jaar geleden

als je na de zekering weerstand meet en dan direcht op massa meet je dan iets
je kunt de draad volgen en elke punt controleren (connectors draad zelf noem maar op)

hoes (0), 15 jaar geleden

vermoed dat de kabel vanaf de hoofd zekering naar je zekering kast in de auto ergens tegen massa aan ligt? monteer eens een lamp van 21w als hoofd zekering als je sluiting er dan in zit gaat de lamp fel branden zo kan je op zoek gaan naar de sluiting zonder er een doos zekeringen aan te verspillen.

vrgr: hoesein

kakanox (0), 15 jaar geleden

Bedankt voor de tip Hoessein, die ga ik ook vaker gebruiken ;)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Vanette of stel zelf een nieuwe vraag.