Nissan Primera: piepen stuurbekrachtiging primera station

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 slx

bij linkse bocht piept de voortrein licht. lijkt alsof het de bekrachtiging is maar weet het niet zeker. bekrachtiging kraakt wel bij stapvoets max uitdraaien aan beide kanten. schijnt vaker voor te komen bij primera maar weet iemand een oplossing?

rangerave

Geplaatst door rangerave (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

JEROEN5326 (0) PRO, 16 jaar geleden

Als het bij de max. stuuruitslag is ,....is de oplossing of een lik kopervet op de stuurnokken of doppen op de stuurnokken.Bekijk ook effe het niveau in het bekrachtingsreservoir ; is het laag...bijvullen en kijken waar de vloeistof is gebleven.Als je wel vloeistof mist(potje leeg) maar geen lekkage ziet, kan je stuurhuis lek zijn.
DE remedie is dan om het stuurhuis te vervangen ( de lekke keerringen zijn NIET te vervangen )

SUC6 Jeroen

rangerave (0), 16 jaar geleden

dat verklaart inderdaad het kraken, maar dat piepje vind ik verontrustender..... potje zit gewoon vol en geeft nergens lekkage onder de auto.

carp (0) PRO, 16 jaar geleden

Als je het piepje ook hoort bij het in en uitveren kunnen het de bussen zijn in de bovenste draagarm of de lagering van de voorwielophanging heeft speling er komt dan meestal roest tussendoor,als het een primera wagon is kan het de bovenste lagering van de schokbreker zijn. rene

rangerave (0), 16 jaar geleden

dinsdag ga ik de aandrijfashoes aan de andere kant vervangen zal ik meteen een kijkje nemen bij de draagarmen. thanks!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.