Nissan Primera: Kosten vacumeren en bijvullen airco

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Goedendag,

Vorige week heb ik een grote beurt laten uitvoeren op mijn Primera 1.8 comfort uit 2000. OP wat lampjes na was het in orde en de airco zou ook goed werken. Nu met het warme weer merk dat de airco niet echt koud meer wordt. Hij blaast wel koele lucht, maar niet meer echt koud zoals hij eerst deed.

Nu las ik in eerdere forums dat er wel eens te weinig koudemiddel in kan zitten. Kan iemand mij vertellen wat de kosten zijn van het bijvullen en vacumeren van de airco? Mijn voorkeur gaat er naar uit om het wel door Nissan dealer te laten doen, dus weet iemand ook welke tarieven deze hanteert?

Vluggie

Geplaatst door Vluggie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

auto temp rekent hier tussen de €120 en €140 voor

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Wij rekenen hier 75 euro voor incl. fluor, lektest, en anti-schimmel behandeling. En ze staan vanaf vorige week alweer in de rij.......

Sytze

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=sytze]Wij rekenen hier 75 euro voor incl. fluor, lektest, en anti-schimmel behandeling. En ze staan vanaf vorige week alweer in de rij.......

Sytze[/quote]
ik kom bij jou vullen sytse
heb ik ook weer een leuke dag
2 bakkies en k ben weer blij

marwess (0) PRO, 17 jaar geleden

ik reken net als sytze ook 75 euro voor het vullen volgens de juiste methode en het is net als bij sytze erg druk aan het worden,maar ja kan ook niet anders met deze temperaturen

gr
martin

JEROEN5326 (0) PRO, 17 jaar geleden

Let effe op de primera's van '99-'02 kunnen ook nog wel eens een gebrokken leiding (op/na de compressor) hebben...... ken je vullen tot je een ons weegt maar vasthouden zal 'ie niets.Kwestie van nieuwe leiding , nieuw reservoir, en VULLEN !!!

SUC6 Jeroen

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Martin zei het al....volgens de juiste methode, en dat is natuurlijk op lekkage letten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.